Tu navegador está desactualizado!

Actualiza tu navegador para ver esta página web correctamente. Actualizar ahora

×

XVIII PREMI CIUTAT DE L’ALCORA DE PINTURA JOVE XIMÉN D’URREA - CATEGORIA LLIURE

Calidad de concurso 1 Calidad de concurso 2 Calidad de concurso 3 Calidad de concurso 4 Calidad de concurso 5

IES XIMÉN D’URREA

XVIII Premi Ciutat de l’Alcora de Pintura Jove Ximén d’Urrea - Categoria Lliure

XVIII PREMI CIUTAT DE L’ALCORA DE PINTURA JOVE XIMÉN D’URREA - CATEGORIA LLIURE

Calidad de concurso 1 Calidad de concurso 2 Calidad de concurso 3 Calidad de concurso 4 Calidad de concurso 5


XVIII Premi Ciutat de l’Alcora de Pintura Jove Ximén d’Urrea

Bases Categoria Lliure

 

Hi pot participar qualsevol artista (entre 18 i 35 anys) resident a l’estat espanyol, amb un màxim de dues obres.

El procés d’inscripció es realitzarà de la següent manera:

Els artistes interessats a participar ho podran fer inscrivint-se a la plataforma www.mundoarti.com, on s’haurà de presentar online la fotografia o fotografies de les obres presentades, complimentar les dades personals i adjuntar la documentació requerida (fotocòpia del DNI). El termini de presentació finalitzarà el 7 de gener de 2021 a les 23:59 hores (España peninsular).

Finalitzat aquest termini es farà una selecció de les obres entre el 12 i el 14 de gener. El resultat d’aquesta selecció es publicarà a la mateixa plataforma.

Entre el 15 de gener de 2021 i el 31 de gener de 2021, únicament els concursants seleccionats enviaran les seues obres, personalment o per correu (a ports pagats) a: Museu de Ceràmica de l’Alcora, C/Teixidors, 1, 12110, L’Alcora (Castelló).

Una vegada haja finalitzat el termini d’enviament de les obres seleccionades, es reunirà el jurat per determinar els premis. El resultat de la seua decisió es farà públic el 12 de febrer de 2021, a les 18:00 h al Museu de Ceràmica de l’Alcora on es farà l’acte públic de lliurament de premis i d’inici de l’apertura de l’exposició amb totes les obres seleccionades d’ambdues categories. Aquesta exposició s’extendrà fins el 14 de març de 2021. Els artistes premiats seran avisats amb la suficient antelació per tal que hi puguen assistir a l’acte de lliurament de premis. Caldrà confirmar l’assistència per tal de controlar l’aforament a causa de la pandèmia.

Un cop finalitzada l’exposició, i fins el 28 de març, podran arreplegar-se totes les obres presentades; passat aquest termini les obres quedaran en possessió de l’IES Ximén d’Urrea a tots els efectes.

 

TEMÀTICA I TÈCNICA

La temàtica i tècnica serà lliure i cada autor podrà presentar un màxim de dues obres entre 50 cm i 200 cm en qualsevol de les sues dimensions. Les obres es presentaran sobre bastidor o suport rígid i emmarcades per a la seva exposició. No s’admetran obres emmarcades només amb cristall.

L’entitat organitzadora no es responsabilitza dels danys o pèrdues que pogueren afectar a les obres però posarà la màxima cura en que això no arribe a produir-se. El primer premi no serà assignat en més de tres edicions al mateix autor. Les dues obres premiades quedaran en propietat de l’entitat organitzadora, així com els drets d’utilització i reproducció de les mateixes.

 

PREMIS

Primer premi: 1.300 €

Segon premi: 700 €

Els premis podran declarar-se deserts.

 

JURAT

El jurat estarà compost per professionals de reconegut prestigi i per representants de les entitats organitzatives. La participació en la convocatòria implica la total acceptació de les presents bases. Per a qualsevol dubte podeu contactar a través del telèfon: 964362368/ 964738940.

 

Coordinació:

Museu de Ceràmica de l’Alcora. Correu: museu@alcora.org o consultar en la pàgina web del centre: www.ximendurrea.edu.gva.es o del museu: http://www.museulalcora.es


Nota importante:

Se recomienda descargar siempre las bases originales ya que la traducción está realizada de forma automática utilizando la herramienta internacional de Google Traductor de Google

Si el concurso permite la participación de menores de 14 años, tendrán que hacerlo a través de un usuario creado por su padre/ madre o representante legal, quién indicará el nombre del autor de la obra al introducirla en la plataforma.

Para participar es necesario leer las bases del concurso al completo donde se encontrarán más detalles de la convocatoria. MundoArti no asume responsabilidad alguna sobre posibles cambios realizados en las bases por los organizadores o errores por la trascripción realizada.


Premio Concurso

Descargar bases originales:

Premio Concurso

Premios

2.000 euros

Fecha Concurso

Fecha

07/01/2021

Precio Concurso

Precio

Gratis

Premio Concurso

Participantes

Desde 18 Hasta 35 años
Nacional

Premio Concurso

Obra

Mín. Alto 50
Máx. Alto 200
Mín. Ancho 50
Máx. Ancho 200
Máx. Obras 2

Premio Concurso

Compartir bases en:

Concursos Relacionados

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Más información aquí.