Tu navegador está desactualizado!

Actualiza tu navegador para ver esta página web correctamente. Actualizar ahora

×

XXIII CONCURS DE MÚSICA DE CAMBRA CIUTAT DE L'ALCORA - XIMEN D'URREA

Calidad de concurso 1 Calidad de concurso 2 Calidad de concurso 3 Calidad de concurso 4 Calidad de concurso 5

IES XIMÉN D’URREA

XXIII CONCURS DE MÚSICA DE CAMBRA CIUTAT DE L'ALCORA - XIMEN D'URREA

XXIII CONCURS DE MÚSICA DE CAMBRA CIUTAT DE L'ALCORA - XIMEN D'URREA

Calidad de concurso 1 Calidad de concurso 2 Calidad de concurso 3 Calidad de concurso 4 Calidad de concurso 5


XXIII CONCURS DE MÚSICA DE CAMBRA CIUTAT DE L’ALCORA-IES XIMÉN D’URREA

BASES

 1. PARTICIPANTS

Podran participar en aquest concurs tots els grups de música instrumental i/o vocal  integrats per alumnes d’ESO, BATXILLER  i Cicles Formatius i Conservatoris Professionals de la Comunitat Valenciana.

L’acte de presentació inaugural serà el dia 11 de gener de 2020 a les 19:00 h al Saló Gòtic de la Casa de Música de l’Alcora, amb l’actuació del grup guanyador de la vintiunena edició.

 1. AUDICIONS DE SELECCIÓ DE FINALISTES

Les audicions de classificació es realitzaran els dies 17 al 22 de febrer de 2020, des de les 12.00 h. fins a les 14.00 h, al saló Gòtic de la Casa de Música de l’Alcora. Cada intervenció tindrà una durada màxima de 15 minuts, tant si la interpretació consta d’una com de vàries obres musicals.

 1. JURAT

El jurat el formaran membres procedents de diferents àmbits del món educatiu i musical. L’organització es reserva el dret de modificar amb suficient antelació les següents bases, modificacions que haurà de comunicar als concursants. El jurat serà l’únic autoritzat per a interpretar les presents bases, i la seua decisió serà inapel·lable.

 1. INSCRIPCIONS

Les inscripcions es faran des del 10 de desembre de 2019 fins al 8 de febrer de 2020, per via telemàtica   telemàtica a través de la pàgina web del centre, omplint el formulari habilitat. Caldrà seguir els següent passos:

 1. Accedir a la pàgina web: http://www.ximendurrea.com
 2. Anar al formulari d’inscripció, emplenar el registre i adjuntar els arxius (certificació escolar i partitures)
 3. Es podran inscriure grups integrats des de 2 instrumentistes fins a 20.
 4. Per a formalitzar correctament la inscripció, caldrà presentar telemàticament:
  1. Certificat d’estar matriculat en un centre d’Ensenyament Secundari, Batxillerat, Cicles Formatius o Conservatoris Professionals de la Comunitat Valenciana.
  2. En document pdf l’obra o obres (partitures) que han d’interpretar.
  3. Músiques en vibració: si no es disposa de partitura caldrà aportar telemàtiCament escrit o audiovisual de l’explicació detallada de la interpretació de l’obra.

TelÈfon del centre: 964 73 89 90 (Contacte: Cèsar Torlà Blasco)

 1. SELECCIÓ PRÈVIA
 2. a) Es seleccionaran els 20 primers grups que realitzen la inscripció.
 3. b) Als grups seleccionats se’ls comunicarà amb una setmana d’antelació el dia i l’hora de la seua actuació.
 4. FASE FINAL: MODALITAT DE CONCURS

Realitzada l’audició prèvia, els grups seleccionats intervindran en la FINAL que es realitzarà el dia 22 de febrer de 2020 a les 19.00 hores a l’Auditori de la Caixa Rural de l’Alcora on es determinaran els  guanyadors dels diferents premis, i on interpretaran les mateixes obres de la fase de selecció prèvia.

 1. PREMIS

El jurat atorgarà els premis següents:

 • Primer premi : 1000 € i diploma acreditatiu.
 • Segon premi : 500 € i diploma acreditatiu.
 • Tercer premi : 250 € i diploma acreditatiu.
 • Premi «Músiques en vibració»:

 

(A aquest premi tindrà opció qualsevol dels grus finalistes que el jurat considere que segueix l’esperit expressat a continuació).

MÚSIQUES EN VIBRACIÓ

Continuem amb la línia encetada en l’edició anterior del premi Músiques en Vibració. Aquest premi té com a objectiu estimular projectes musicals que exploren nous escenaris musicals i ixquen de la convencionalitat. Obres que destaquen per la creativitat i l’esperit de risc en les diferents vessants de la música: incorporació de noves tecnologies, innovació en la posada en escena, contemporaneïtat i diferenciació del repertori...

Atenció: el grup guanyador d’aquest premi, tindrà garantida l’actuació remunerada a l’event «Ultrasons» que tindrà lloc a l’octubre de 2020.

 1. COMPROMÍS

El grup guanyador es compromet a realitzar un concert per a l’Ajuntament de l’Alcora en la jornada de presentació del XXIII Concurs de Música de Cambra Ciutat de l’Acora Ximén d’Urrea de l’edició de l’any pròxim.


Nota importante:

Se recomienda descargar siempre las bases originales ya que la traducción está realizada de forma automática utilizando la herramienta internacional de Google Traductor de Google

Si el concurso permite la participación de menores de 14 años, tendrán que hacerlo a través de un usuario creado por su padre/ madre o representante legal, quién indicará el nombre del autor de la obra al introducirla en la plataforma.

Para participar es necesario leer las bases del concurso al completo donde se encontrarán más detalles de la convocatoria. MundoArti no asume responsabilidad alguna sobre posibles cambios realizados en las bases por los organizadores o errores por la trascripción realizada.


Descargar bases originales:

Premio Concurso

Premio

1.000 euros

Fecha Concurso

Fecha

08/02/2020

Premio Concurso

Participantes

Desde 13 Hasta 21 años
Nacional

Premio Concurso

Obra

Premio Concurso

Compartir bases en:

Concursos Relacionados

Flecha de separación

¡Bienvenidos a Mundoarti!

Tu web de concursos y exposiciones de arte

Tu configuración de privacidad

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso.

Puede cambiar la configuración de su navegador u obtener más información aquí.