Tu navegador está desactualizado!

Actualiza tu navegador para ver esta página web correctamente. Actualizar ahora

×

CONCURS DE CARTELL – TROBADES 2020

Calidad de concurso 1 Calidad de concurso 2 Calidad de concurso 3 Calidad de concurso 4 Calidad de concurso 5

Escola Valenciana Federació d´Associacions per la Llengua

Concurs de Cartell – Trobades 2020

CONCURS DE CARTELL – TROBADES 2020

Calidad de concurso 1 Calidad de concurso 2 Calidad de concurso 3 Calidad de concurso 4 Calidad de concurso 5


CONCURS DE CARTELL DE LES TROBADES 2020

BASES

1. Objectiu

El concurs té com a objectiu l’elecció del cartell que servirà per difondre les Trobades d’escoles en valencià d’Escola Valenciana 2020.

Aquest concurs no va adreçat a professionals, sinó a persones en período de formació, amb un doble objectiu: d’una banda, impulsar i donar a conèixer nous valors en el camp artístic i del disseny; de l’altra, promoure l’ús del valencià a l’àmbit de les escoles i instituts artístics de les nostres comarques. Per això, les propostes que es presenten han d’haver-se realitzat com a treball de classe de les assignatures relacionades amb la matèria.

Les Trobades són festes per la llengua que es realitzen cada any en una vintena de comarques del País Valencià, una manifestació cultural que reuneix més de 200.000 persones entre mestres, xiquets, xiquetes, pares i mares. De caràcter festiu i reivindicatiu, se celebren des del 1986 amb diverses activitats al voltant de la Trobada: cercaviles, concursos, tallers, espectacles, concerts, trobades musicals, exposicions...

Escola Valenciana és una entitat cívica formada per 26 associacions comarcals i d’àmbit de país. El principal objectiu de l’entitat és la normalització lingüística en tots els àmbits d’ús de la llengua, amb especial incidència en el sistema educatiu valencià.

2. Participants

Pot presentar una proposta al concurs tot l’alumnat matriculat als batxillerats artístics, cicles formatius de Disseny i d’Il·lustració, escoles d’art i superiors de Disseny, alumnes de grau en publicitat i relacions públiques, i facultats de Belles Arts del País Valencià. Les propostes es poden presentar individualment o en equip. Cada persona només pot presentar una proposta, ja siga de manera individual o com a part d’un equip.

3. Característiques

Els treballs han de ser obres originals i inèdites, i han de representar el lema de les Trobades 2020, que serà “Arrels de vida, llavors de futur”, en homenatge a la mestra Empar Navarro i Giner.

El disseny ha de ser aplicable en reproduccions impreses (format vertical 62x46cm) i en formats de pantalla (tant en versions verticals com horitzontals). Escola Valenciana podrà sol·licitar als/a les autors/es de la proposta guanyadora la seua col·laboració en l’adaptació del disseny als diferents formats de difusió.

4. Presentació

Les propostes s’han de presentar en un arxiu JPG (aprox. 1600x1200px a 72ppp) al correu trobades@escolavalenciana.org indicant en l’assumpte del missatge el nom i cognoms de l’autor/a de la proposta, i escrivint al cos del missatge el nom i la població del centre educatiu al qual pertany, més un telèfon de contacte de l’autor/a. Sols s’admetrà una proposta per participant.

5. Format

L’autor/a de la proposta guanyadora haurà de presentar –si la seua proposta és seleccionada– el ­txer grà­c en format vectorial, preferentment en format .AI (Adobe llustrator).

6. Termini

Les propostes es poden presentar fi­ns al dia 15 de juny de 2019 inclòs.

7. Selecció

Un jurat format per membres de la Junta d’Escola Valenciana, de la Comissió de Comunicació de l’Entitat, i per professionals de l’àmbit de la il·lustració i del disseny, seleccionarà la proposta guanyadora.

8. Resultat

El resultat del concurs es farà públic en el marc de la 17a Nit d’Escola Valenciana, però el guardonat o la guardonada ho sabrà tan bon punt el jurat haja prés la seua decisió.

9. Premi

La proposta seleccionada com a guanyadora es premiarà amb 1.800 €.

Aquest premi està subjecte a retenció de l’IRPF, d’acord amb la normativa fiscal vigent.

10. Difusió i drets de propietat intelectual

Les persones interessades a participar en aquest premi, pel simple fet d’enviar el seu disseny, autoritzen Escola Valenciana a difondre’l en relació amb les activitats promocionals del concurs.

En cas que l’organització vullga fer servir les obres presentades a concurs fora d’aquest àmbit, sol·licitarà l’autorització per fer-ho.

La participació en el concurs implica l’acceptació de les bases i del veredicto del jurat.


Nota importante:

Se recomienda descargar siempre las bases originales ya que la traducción está realizada de forma automática utilizando la herramienta internacional de Google Traductor de Google

Si el concurso permite la participación de menores de 14 años, tendrán que hacerlo a través de un usuario creado por su padre/ madre o representante legal, quién indicará el nombre del autor de la obra al introducirla en la plataforma.

Para participar es necesario leer las bases del concurso al completo donde se encontrarán más detalles de la convocatoria. MundoArti no asume responsabilidad alguna sobre posibles cambios realizados en las bases por los organizadores o errores por la trascripción realizada.

Premio Concurso

Descargar bases originales:

Premio Concurso

Premio

1.800 euros

Fecha Concurso

Fecha

15/06/2019

Precio Concurso

Precio

Premio Concurso

Participantes

Nacional

Premio Concurso

Obra

Máx. Obras 1

Premio Concurso

Redes Sociales


Todavía no se han publicado los ganadores del concurso

Concursos Relacionados

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso.

Puede cambiar la configuración de su navegador u obtener más información aquí.