Tu navegador está desactualizado!

Actualiza tu navegador para ver esta página web correctamente. Actualizar ahora

×

PREMIS LITERARIS “CIUTAT DE XÀTIVA” 2019

Calidad de concurso 1 Calidad de concurso 2 Calidad de concurso 3 Calidad de concurso 4 Calidad de concurso 5

Ayuntamiento de Xàtiva

PREMIS LITERARIS “CIUTAT DE XÀTIVA” 2019

PREMIS LITERARIS “CIUTAT DE XÀTIVA” 2019

Calidad de concurso 1 Calidad de concurso 2 Calidad de concurso 3 Calidad de concurso 4 Calidad de concurso 5


BASES DE LA CONVOCATÒRIA DE LA XXXV EDICIÓ DELS PREMIS LITERARIS “CIUTAT DE XÀTIVA” 2019

DIPOSICIONS GENERALS:

1.- Els participants han de tenir complits 18 anys el dia de finalització del termini de presentació de les obres.

2.- No es podran presentar aquells autors que hagen guanyat el premi en les cinc edicions anteriors.

3.- Les obres hauran de ser originals i inèdites, i no poden haver estat guardonades en cap altre certamen ni estar pendent de veredicte en la data en que finalitze el termini de presentació.

4.- Les obres han d'estar escrites en valencià. Es podrà participar en una o en diverses modalitats (narrativa, poesia i assaig), i es podrà presentar al mateix més d'una obra.

5.- Les obres no han d'estar signades ni incloure autocites o agraïments (que es podran afegir posteriorment, en cas de guanyar el premi, quan es publique el llibre) atés que poden revelar l'autoria del treball, sent descartades.

6.- El procediment de presentació de les obres així com la documentació necessària es publicarà a la corresponent convocatòria.

7.- El términi d'admissió de les obres finalitzarà el dijous 27 de juny de 2019.

8.- S'acompanyarà una declaració formal en què és faça constar que l'obra és original i inèdita, que està lliure de qualsevol compromís d'edició i que no està pendent de resolució en cap altre concurs literari, així com una breu referència biogràfica de l'autor.

9.- L'import dels premis s'establirà en la convocatòria i no podrà fraccionar-se entre diverses obres concursants, però sí declarar-es desert, cas que la majoria del Jurat Qualificador considere que cap dels obres presentades mereix el guardó.

10.- Les dotacions dels tres premis estaran subjectes a les retencions fiscals corresponents.

11.- El lliurament dels premis s'efectuarà en un acte públic que oportunament s'anunciarà, havent-se de personar els guanyadors per a recollir el seu premi. La no-assistència s'interpretarà com la renúncia al mateix. Igualment és posarà en coneixement dels mitjans de comunicació els títols i els autors de les obres que hagen obtingut els premis.

12.- L'Ajuntament de Xàtiva és reserva el dret d'edició de les obres guanyadores en el termini d'un any, període en el qual és procedirà a la seua publicació conjuntament amb Edicions Bromera (narrativa i poesia).

13.- Un cop editades les obres guanyadores, els autors premiats tindran dret a 25 exemplars de la seua obra, que li seran lliurats per aquest Ajuntament, prèvia sol·licitud del mateix.

14.- El Jurat de cada modalitat, que actuarà amb llibertat i discrecionalitat, estarà format per tres personalitats de reconegut prestigi en l'àmbit de cada gènere literari per designació conjunta d'Edicions Bromera i de l'Ajuntament de Xàtiva:

- NARRATIVA: Ana Belén Pina Linares, Enric Salom Ramón, Josep Lluis Fitó Roselló.

- POESIA: Toni Espí Cardona, Xelo Llopis Roca i Alfred Aranda Mata.

- ASSAIG I INVESTIGACIÓ: Isabel Martínez Salas, Vicent Bataller Grau i  Josep Cerdà Ballester.

Serà presidit pel Sr./Sra. Regidor/a de Cultura i actuarà de Secretari/a el/la funcionari/a que designe la Corporació.

Cas de qualsevol baixa d'algun membre del jurat, els organitzadors d'aquests Premis podran substituir-lo lliurement.

15.- El veredicte del Jurat serà inapel·lable, i pel sol fet de participar, els concursants acceptaran expressament la seua autoritat, tant per a resoldre el premi com per a solucionar qualsevol incidència no prevista en els presents bases. El vot dels membres del jurat és personal i indelegable.

16.- La participació en aquest concurs implica l'acceptació expressa d'aquestes bases així com el consentiment atorgat a l'Ajuntament de Xàtiva perquè use les dades relacionades amb l'obra presentada, les quals passaran a formar part d'un fitxer propietat de l'Ajuntament per a possibles gestions relacionades amb la publicació del llibre en cas de ser guanyador.

17.- Totes les qüestions que la interpretació d'aquestes bases puguen plantejar seran resoltes pel jurat segons el seu lliure criteri.

 

BASES ESPECÍFIQUES:

PREMI DE NARRATIVA “BLAI BELLVER”

1.- Les obres s'han de presentar online fins al 27 de juny de 2019, a www.mundoarti.com en format PDF, tipografia Arial o similar, cos 12, a doble espai, i tenir una extensió entre 80 i 180 DIN A4. La plataforma preservarà la identitat dels autors i només serà desvetllada al jurat després de la signatura de l'acta.

2.- El tema dels treballs del premi de narrativa serà lliure.

3.- El Premi de Narrativa “Blai Bellver” està dotat amb 9.000 euros per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Xàtiva i és concedirà a la millor obra de narrativa escrita en valencià entre les presentades a concurs

4.- La resta d'aspectes que regeixen el certamen estan recollits en les disposicions generals d'aquestes bases.

 

PREMI DE POESIA “IBN HAZM”

1.- Les obres s'han de presentar online fins al 27 de juny de 2019, a www.mundoarti.com en format PDF, tipografia Arial o similar, cos 12, a doble espai, i tenir una extensió entre 40 i 100 DIN A4. La plataforma preservarà la identitat dels autors i només serà desvetllada al jurat després de la signatura de l'acta.

2.- El tema dels treballs del premi de poesia serà lliure.

3.- El Premi de Poesia “Ibn Hazm” està dotat amb 4.000 euros per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Xàtiva i és concedirà a la millor llibre de poemes escrit en valencià entre els presentades a concurs

4.- La resta d'aspectes que regeixen el certamen estan recollits en les disposicions generals d'aquestes bases.

 

PREMI D'ASSAIG I INVESTIGACIÓ “CARLOS SARTHOU”

1.- Les obres s'han de presentar online fins al 27 de juny de 2019, a www.mundoarti.com en format PDF, tipografia Arial o similar, cos 12, a doble espai, i tenir una extensió entre 100 i 200 DIN A4. La plataforma preservarà la identitat dels autors i només serà desvetllada al jurat després de la signatura de l'acta.

2.- El tema dels treballs del premi d'assaig i investigació es referirà a temes de Xàtiva, de la Costera o de la seua àrea d'influència cultural.

3.- El Premi d'Assaig i Investigació Carlos Sarthou està dotat amb 4.000 euros per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Xàtiva i per a la seua publicació comptarà amb la col·laboració de l'empresa Paper Indústria Gràfica, S.L. Es concedirà a la millor obra d'assaig i investigació escrita en valencià entre les presentades a concurs.

4.- La resta d'aspectes que regeixen el certamen estan recollits en les disposicions.


Nota importante:

Se recomienda descargar siempre las bases originales ya que la traducción está realizada de forma automática utilizando la herramienta internacional de Google Traductor de Google

Si el concurso permite la participación de menores de 14 años, tendrán que hacerlo a través de un usuario creado por su padre/ madre o representante legal, quién indicará el nombre del autor de la obra al introducirla en la plataforma.

Para participar es necesario leer las bases del concurso al completo donde se encontrarán más detalles de la convocatoria. MundoArti no asume responsabilidad alguna sobre posibles cambios realizados en las bases por los organizadores o errores por la trascripción realizada.

Premio Concurso

Descargar bases originales:

Premio Concurso

Premio

9.000 euros

Fecha Concurso

Fecha

28/06/2019

Precio Concurso

Precio

Gratis

Premio Concurso

Participantes

Desde 18 años
Internacional

Premio Concurso

Obra

Mín. Hojas 40
Máx. Hojas 201

Premio Concurso

Redes Sociales


Todavía no se han publicado los ganadores del concurso

Concursos Relacionados

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso.

Puede cambiar la configuración de su navegador u obtener más información aquí.