Tu navegador está desactualizado!

Actualiza tu navegador para ver esta página web correctamente. Actualizar ahora

×

CONCURS DE MARCAPÀGINES BIBLIOMANISES 2021

Calidad de concurso 1 Calidad de concurso 2 Calidad de concurso 3 Calidad de concurso 4 Calidad de concurso 5

AYUNTAMIENTO DE MANISES (Biblioteca)

CONCURS DE MARCAPÀGINES BIBLIOMANISES 2021

CONCURS DE MARCAPÀGINES BIBLIOMANISES 2021

Calidad de concurso 1 Calidad de concurso 2 Calidad de concurso 3 Calidad de concurso 4 Calidad de concurso 5


BASES DEL CONCURS DE MARCAPÀGINES

BIBLIOTEQUES PÚBLIQUES MUNICIPALS

 

Amb ocasió del dia del llibre 2021 enguany es convoca el 1r concurs de marcapàgines. El tema: els llibres i la lectura

1. Participants.

Poden participar en el concurs els xiquets i les xiquetes que reunisquen els requisits següents:

* Cursar des de SEGON de Primària fins a PRIMER D'ESO.

* Ser veí o veïna de Manises.

S’estableixen 3 categories: una per a 2n i 3r de Primària, una altra per a 4t i 5é de Primària i l’última per a 6é de Primària i 1r d'ESO.

2. Característiques de l’obra.

El marcapàgines es farà en un rectangle de 20 cm x 6 cm. La cartolina ha de ser sense relleu i no ha d’estar encunyada ni doblegada. Pot ser de qualsevol color. El disseny s’efectuarà tan sols per una cara. No portarà text escrit o com a molt una frase o paraula. Els treballs hauran d’estar elaborats únicament i exclusivament pel xiquet o la xiqueta que es presenta. La tècnica serà manual i lliure.

3. Presentació de treballs i termini de presentació.

Les obres hauran de ser presentades de forma digital en format JPG (foto) i pes màxim de 5 MB. Per a tal fi, els participants hauran d'emplenar el formulari d’inscripció que apareix en la web www.mundoarti.com
Les obres presentades no han d’estar signades.

Nota important: el pare mare o tutor (profesor/a ) hauran de gestionar la inscripció dels escolars menors d’edat emplenant l’apartat de la plataforma : «no soc l’autor actue com a pare, mare o representant».

Els drets d'inscripció i participació són totalment gratuïts.

Qualsevol dubte sobre el funcionament de la web serà atés en contacto@mundoarti.com

El termini de presentació dels treballs serà des del 31 de març fins al 22 d’abril de 2021 a les 23.59 hores (plazo ampliado).

4. Jurat.

El jurat estarà compost pel regidor de Cultura o la persona en qui delegue, i per diversos membres de l'àrea de Cultura i Biblioteques. El jurat podrà deixar deserta alguna de les categories. La decisió del jurat serà inapel·lable.

5. Selecció del treballs.

Els criteris en què es basarà el jurat per a la selecció dels treballs seran la qualitat i l'originalitat de les obres. El jurat distingirà entre obres seleccionades i premiades.

6. Exposició de les obres.

Les obres seleccionades i premiades seran exposades a les biblioteques de Manises.

D’entre totes elles se'n podran triar una o diverses que seran la imatge del Servei de Biblioteques de Manises per al 2021 (que serà el Premi).

7. Devolució d’obres presentades.

Tots els treballs seleccionats per a l’exposició hauran de presentar-se obligatòriament en format original. Els premiats quedaran en poder de l’Ajuntament de Manises, que es reserva el dret de reproducció sense que això supose o siguen exigibles drets d’autor. Els marcapàgines seleccionats i no premiats podran retirar-se durant els mesos de setembre, octubre i novembre de 2021. Els que no hagen sigut recollits en aquest període de temps passaran a ser propietat de l’Ajuntament de Manises.

8. Lliurament de premis.

El lliurament de premis (diplomes) als autors de les obres triades es farà quan les circumstàncies ho permeten, la qual cosa es comunicarà i publicitarà convenientment per part de la Regidoria de Cultura i Direcció de les Biblioteques de Manises.

9. Acceptació de les bases.

Els participants acceptaran íntegrament aquestes bases, així com les decisions que adopte el jurat.


Nota importante:

Se recomienda descargar siempre las bases originales ya que la traducción está realizada de forma automática utilizando la herramienta internacional de Google Traductor de Google

Si el concurso permite la participación de menores de 14 años, tendrán que hacerlo a través de un usuario creado por su padre/ madre o representante legal, quién indicará el nombre del autor de la obra al introducirla en la plataforma.

Para participar es necesario leer las bases del concurso al completo donde se encontrarán más detalles de la convocatoria. MundoArti no asume responsabilidad alguna sobre posibles cambios realizados en las bases por los organizadores o errores por la trascripción realizada.


Premio Concurso

Descargar bases originales:

Premio Concurso

Premios:

Beca

Fecha Concurso

Fecha:

22/04/2021 23:59:00

Precio Concurso

Precio:

Gratis

Premio Concurso

Participantes:

Provincial

Premio Concurso

Obra:

Premio Concurso

Compartir bases en:

Concursos Relacionados

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Más información aquí.