Tu navegador está desactualizado!

Actualiza tu navegador para ver esta página web correctamente. Actualizar ahora

×

XVII PREMI CIUTAT DE L’ALCORA DE PINTURA JOVE XIMÉN D’URREA - CATEGORIA ESCOLAR

Calidad de concurso 1 Calidad de concurso 2 Calidad de concurso 3 Calidad de concurso 4 Calidad de concurso 5

IES XIMÉN D’URREA

XVII Premi Ciutat de l’Alcora de Pintura Jove Ximén d’Urrea - Categoria Escolar

XVII PREMI CIUTAT DE L’ALCORA DE PINTURA JOVE XIMÉN D’URREA - CATEGORIA ESCOLAR

Calidad de concurso 1 Calidad de concurso 2 Calidad de concurso 3 Calidad de concurso 4 Calidad de concurso 5


XVII Premi Ciutat de l’Alcora de Pintura Jove Ximén d’Urrea

Bases Categoria Escolar

 

Podran participar en aquest concurs els joves escolars (entre 12 i 18 anys) d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius escolaritzats en la Comunitat Valenciana.

El procés d’inscripció es realitzarà de la següent manera:

Els escolars interessats a participar ho podran fer inscrivint-se a la plataforma www.mundoarti.com, on s’haurà de presentar online la fotografia o fotografies de les obres presentades, complimentar les dades personals i adjuntar la documentació requerida (fotocòpia del DNI i certificat de matriculació en qualsevol centre educatiu d’ensenyament secundari). El termini de presentació finalitzarà el 10 de desembre de 2019 a les 23:59 hores.

Nota important: el pare, mare o tutor (professor/a) hauran de gestionar la inscripció dels escolars menors d’edat emplenant l’apartat de la plataforma “No sóc el autor, actúe com pare/mare/tutor o representant”.  

Finalitzat aquest termini es farà una selecció de les obres entre el 12 i el 16 de desembre. El resultat d’aquesta selecció es publicarà a la mateixa plataforma.

Entre el 17 de desembre de 2019 i el 12 de gener de 2020, únicament els concursants seleccionats enviaran les seues obres, personalment o per correu (a ports pagats) a: Museu de Ceràmica de l’Alcora, C/Teixidors, 1, 12110, L’Alcora (Castelló).

Entre el 15 i el 22 de gener de 2020 el Jurat es reunirà per tal de determinar els premis, el resultat de la seua decisió es farà públic el 7 de febrer de 2020, a les 18:00 hores al Museu de Ceràmica de l’Alcora on es farà l’acte públic de lliurament de premis i d’inici de l’apertura de l’exposició amb totes les obres seleccionades d’ambdues categories. Aquesta exposició s’estendrà fins l’1 de març de 2020. Els artistes premiats seran avisats amb la suficient antelació per tal que hi puguen assistir a l’acte de lliurament de premis. Un cop finalitzada l’exposició, i fins el 31 de març, podran arreplegar-se totes les obres presentades; passat aquest termini les obres quedaran en possessió de l’IES Ximén d’Urrea a tots els efectes.

 

TEMÀTICA I TÈCNICA

La temàtica i tècnica serà lliure, i es podran presentar un màxim de dues obres per autor. Les obres es presentaran sobre bastidor o suport rígid i emmarcades per a la seva exposició. No s’admetran obres emmarcades només amb cristall. L’entitat organitzadora no es responsabilitza dels danys o pèrdues que pogueren afectar a les obres però posarà la màxima cura en que això no arribe a produir-se.

El primer premi no serà assignat en més de tres edicions al mateix autor. El jurat podrà fer una selecció prèvia de les obres a exposar, en funció de la quantitat I la qualitat d’aquestes. Les dos obres premiades de la quedaran en propietat de l’entitat organitzadora, així com els drets d’utilització i reproducció de les mateixes.

 

PREMIS

Primer premi: 300 €

Segon premi: 150 €

Els premis podran declarar-se deserts.

 

JURAT

El jurat estarà composat per professionals de reconegut prestigi  i per representants de les entitats organitzatives.

La participació en la convocatòria implica la total acceptació de les presents bases. Per a qualsevol dubte podeu contactar a través del telèfon: 964362368/ 964738940.

 

Coordinació:

Museu de ceràmica de l’Alcora

correu: museu@alcora.org o consultar en la pàgina web del centre: www.ximendurrea.edu.gva.es o del museu: http://www.museulalcora.es

 


Nota importante:

Se recomienda descargar siempre las bases originales ya que la traducción está realizada de forma automática utilizando la herramienta internacional de Google Traductor de Google

Si el concurso permite la participación de menores de 14 años, tendrán que hacerlo a través de un usuario creado por su padre/ madre o representante legal, quién indicará el nombre del autor de la obra al introducirla en la plataforma.

Para participar es necesario leer las bases del concurso al completo donde se encontrarán más detalles de la convocatoria. MundoArti no asume responsabilidad alguna sobre posibles cambios realizados en las bases por los organizadores o errores por la trascripción realizada.


Descargar bases originales:

Premio Concurso

Premios

300 euros

Fecha Concurso

Fecha

10/12/2019

Precio Concurso

Precio

Gratis

Premio Concurso

Participantes

Desde 12 Hasta 18 años
Internacional

Premio Concurso

Obra

Máx. Obras 2

Premio Concurso

Compartir bases en:

Concursos Relacionados

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Más información aquí.